CLINIC’S EN MEER

Clinic

Samen met een groep vrienden, collega’s of familieleden kennismaken met de roeisport? Het Wilhelminakanaal van dichtbij beleven tijdens een sportieve middag op het water? Een alternatief en sportief teambuildingsuitje beleven? Valt er gewoon iets te vieren – wat dan ook? Misschien is een roeiclinic op de Watersportbaan Tilburg wat je zoekt!

Tijdens een clinic leer je op een mooi stuk van het Wilhelminakanaal van ervaren roeiers en instructeurs de eerste principes van het roeien. Daarna is het voldaan nagenieten met een drankje en een prachtig uitzicht op de watersportbaan.

Je kunt dat ook combineren met een lunch, borrel, bbq of een buffet. We denken graag met je mee en maken samen een programma op maat. Bij onze roeiclinics staan ontspanning en roeiplezier voorop. Wil je een feestje vieren? Wil je deze teamsport bij uitstek inzetten voor teambuilding? Of wil je deze mooie sport met een groep uitproberen? Clinics draaien altijd om sportiviteit in goede sfeer.

Gebruik het contactformulier op deze site voor meer informatie en vraag naar de mogelijkheden!

Heidag

Even weg uit alle hectiek? De locatie is uitermate geschikt voor een sessie in alle rust. Een locatie aan het water en midden in de bossen is perfect hiervoor.

Evenementen locatie

Door de ideale ligging van onze locatie net buiten de stad en de grote hoeveelheid ruimte is er van alles mogelijk. Denk hierbij aan een festival, of een dag erop uit voor grotere groepen.

Weekenden

Ook voor het organiseren van een heel weekend is onze locatie perfect. We bieden ruimte om te slapen, dineren en feesten. Geregeld komen verenigingen langs voor hun verenigingsweekend.